Enkele dronken automobilisten betrapt

Toegevoegd: 03-10-2010, 16.47 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag zijn enkele automobilisten hun rijbewijs kwijtgeraakt nadat zij met drank op in hun auto reden.

Een 49-jarige man uit de gemeente Borsele moest zijn rijbewijs inleveren nadat hij onder invloed tegen een andere auto reed en vervolgens wegging. Een getuige noteerde zijn kenteken. De politie ging bij hem thuis langs. Uit ademanalyse bleek dat hij ruim vier keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Een 32-jarige man uit de gemeente Hulst moest zijn rijbewijs inleveren toen hij aan een alcoholcontrole werd onderworpen aan de Frederik Hendrikstraat in Kuitaart. De man bleek 3,6 keer teveel te hebben gedronken.

Een 19-jarige jongen uit de gemeente Sluis reed slingerend in zijn auto over de Oude Haven in Oostburg. Agenten zagen dit en gaven hem een stopteken. Uit ademanalyse bleek dat de beginnend bestuurder bijna elf keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (3-10-2010 om 21:42)
Rijbewijs verscheuren auto in beslag en vernietigen en een torenhoge boete. Stelletje aso's zijn het die totaal geen verantwoordelijkheid hebben.
John (3-10-2010 om 19:46)
Elf maal te VEEL.Alcohol!!! En dan nog achter het stuur kruipen.!!! Zijn rijbewijs Nooit meer terug geven!!!
Dre (3-10-2010 om 19:35)
Nooit meer terug geven die rijbewijzen ze zijn het niet waard gevaar op de weg
Goesenaar (3-10-2010 om 18:01)
Wanner gaat de rechtbank nu eens forse straffen uitdelen voor dit soort delicten ? Als je als beginnend bestuurder 11 keer te veel hebt gedonken hoor je de eerste 11 jaar niet thuis op de openbareweg.
Rob (3-10-2010 om 17:25)
Er zijn mensen die het nog steeds niet leren met drank achter het stuur geen bekeuringen meer uitdelen, maar rijbewijs afpakken voor 1 jaar of langer dan leren ze het wel hoop ik.