Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Dronken man veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 03-10-2010, 18.49 uur
Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken
Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
SPUI - Bij een wegversmalling op de Spuiweg in Spui heeft zaterdagmiddag omstreeks 17:10 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.


Een 32-jarige bestuurder uit de gemeente Terneuzen reed richting Spui toen hij bij de wegversmalling voorrang moest verlenen aan een 22-jarige automobilist, ook komende uit de gemeente Terneuzen. Dit deed hij niet waardoor de auto's met elkaar in botsing kwamen.

Een ambulance kwam ter plaatse om te betrokkenen te controleren maar er was alleen sprake van materiële schade. Uit een ademanalyse bleek dat de 32-jarige bestuurder 2,1 keer teveel had gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand uit Spui (4-10-2010 om 22:37)
Het is ook nog nooit zo druk geweest in Spui Constant rijden er clubje auto`s voorbij. En dan het landbouwverkeer, die ook hun werk moeten doen. Met volle karren uien/aardappels (waar wij allen van eten) moeten ze remmen en dan die zware vracht weer weten op te trekken..... Hopeloos!!!
Iemand uit Spui (4-10-2010 om 22:28)
Je gewoon aan de regels? Dat moet dan wel van beide kanten komen. Ook al sta je dan zelf braaf te wachten, dan nog komen er aso`s voorbij steken. Pas moest ik een hele tijd wachten omdat er op de wegversmalling 2 personen ruzie stonden te maken.... En zo zijn er tal van voorbeelden.
Moeder van 22-jarige (4-10-2010 om 18:35)
Ben blij dat het goed is afgelopen...!!!!! voor het zelfde ...krijg je ander bericht thuis.
Terneuzenaar (4-10-2010 om 12:24)
Ben het met mijn voorgangers eens,het is een gevaarlijke situatie. Zuidsingel in axel gaat ook vaak maar net goed. Gelukkig had de 22 jarige bestuurder niets ernstigs!!
Henk jan (4-10-2010 om 10:31)
Ze zijn in Terneuzen helemaal verliefd op de poortjes! Op de zuidsingel in Axel is de agressie al zo groot dat er zelfs ramen open gaan om elkaar uit te schelden! In Sas van Gent worden ze nu weg gehaald. Gemeente, onderneem eens actie??
Stefan DT (4-10-2010 om 09:58)
Ik rij hier dagelijks. het is geen pretje sinds de nieuwe wegversmallingen. Dit hadden ze ook anders kunnen oplossen. Maar hellaas.
Cookie-instellingen beheren