Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Dronken man veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 03-10-2010, 18.49 uur
Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken
Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel had gedronken
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
SPUI - Bij een wegversmalling op de Spuiweg in Spui heeft zaterdagmiddag omstreeks 17:10 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.


Een 32-jarige bestuurder uit de gemeente Terneuzen reed richting Spui toen hij bij de wegversmalling voorrang moest verlenen aan een 22-jarige automobilist, ook komende uit de gemeente Terneuzen. Dit deed hij niet waardoor de auto's met elkaar in botsing kwamen.

Een ambulance kwam ter plaatse om te betrokkenen te controleren maar er was alleen sprake van materiële schade. Uit een ademanalyse bleek dat de 32-jarige bestuurder 2,1 keer teveel had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weggebruiker (4-10-2010 om 07:06)
Het heeft nog lang gebuurd dat er iets gebeurde op die versmalingen hoe kan je nu zo iets aan leggen er gaan daar nog wel dingen gebeuren vorige week gingen er al bijna een paar op de vuist omdat ze elkaar geen voorang gunde
VdVonck (3-10-2010 om 23:38)
Beter nog.. houd je gewoon aan de regels. Dan heb je dit soort dingen echt niet.
Yari (3-10-2010 om 22:41)
Je hebt je gewoon aan de verkeersregels te houden. Zo moeilijk is dat niet.
Marcel (3-10-2010 om 21:29)
@'Iemand uit Spui' en 'Patrick' Zegt dat verbodsbord niet genoeg? Lijkt mij duidelijk wie er voorrang heeft. Even snel ervoor gaan is gewoon aso gedrag.
Iemand uit Spui (3-10-2010 om 19:43)
Ik praat het niet goed dat iemand te veel gedronk heeft, laat dat duidelijk zijn, Maar de verkeerssituatie geeft veel ergenis. En dan zwijgen we nog maar over milieuvervuiling van de steeds remmende en optrekkende (vracht)auto`s. Zet er goedwerkende flitspaal!!en ruim die hindernisbaan op.
Patrick (3-10-2010 om 19:27)
Ik keur absoluut niet goed dat er drank in het spel is maar je kan er op wachten daar. Die wegversmallingen maken het er echt niet veiliger op daar het gebeurd vaak dat er toch nog iemand snel voor wil gaan en ontstaat er een gevaarlijke situatie precies hetzelfde als op de zuidsingel in Axel.
Cookie-instellingen beheren