Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Man bedreigt buurman met wapen

Toegevoegd: 03-10-2010, 21.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 29-jarige Goesenaar is zondagmiddag aangehouden nadat hij zijn achterbuurman bedreigde met een wapen.


De buurmannen hadden in de Groen van Prinstererstraat in Goes onenigheid door hun vechtende honden. De hond van de 41-jarige buurman zou eerder aangevallen zijn door de hond van de 29-jarige verdachte. Deze middag gebeurde dit weer.
 
Om zijn hond te beschermen, sloeg de 41-jarige buurman met de riem naar de aanvallende hond. Hij raakte het beest hierbij niet. De vriendin van de 29-jarige verdachte zag dit gebeuren en kreeg een woordenwisseling met de 41-jarige buurman. Hierop kwam de 29-jarige verdachte ook naar buiten en sloeg zijn buurman.

De 41-jarige buurman besloot hierop de politie te bellen. De 29-jarige verdachte ging zijn huis weer in. Vanuit zijn huis bedreigde hij zijn 41-jarige buurman met een wapen. De politie heeft hem aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De klos (5-10-2010 om 20:59)
Er is nooit een vuurwapen aan te pas gekomen, en ja ik heb hem een klap gegeven,niemand zit aan mij of mijn gezin en zeker niet zo'n werkloos uitkeringtrekkende driftkop.
De klos (5-10-2010 om 20:53)
Jammer dat veel mensen zo ontzettend kortzichtig zijn, er was al het 1 en ander voorgevallen met het "slachtoffer" mijn vriendin aan de deur bedreigen terwijl ze 8 mnden zwanger is? met je drankkop mij in een snackbar lastig vallen waar kinderen bij zijn dat kan allemaal wel??
Buurvrouw (5-10-2010 om 20:40)
Je denkt toch ook niet dat wanneer er een pistool gebruikt zou zijn dat mijn vriend die zelfde avond lekker thuis was..
Buurvrouw (5-10-2010 om 20:36)
De politie vond het zelf ook belachelijk dat mensen zomaar beesten kunnen schoppen.er is geen pistool gebruikt.dit is na te vragen bij de politie.de hond heeft niet eerder honden aangevallen.De honden hadden elkaar onder de schutting van onze tuin getroffen.Er is ook tegen de buurman aangifte gedaan
Getuigen (5-10-2010 om 20:06)
Buurvrouw en haar vriend hebben ook geslagen en nogmaals haar hond is absolut niet geschopt heb het gezien deze man probeerde zijn hond te beschermen die voor de zoveelste keer werd aangevallen terwijl ze aan de riem zat.tip ga een gehoorzaamheids curses doen met je honden dan luisteren ze wat beter
Peter (5-10-2010 om 08:52)
Ja buurvrouw, ik zou dat ook niet pikken, maar om iemand met een blaffer te bedreigen gaat wel erg ver. dan kan je beter een paar klappen uitdelen, dan met een blaffer te dreigen, nu zijn jullie de klos, ik hoop ook dat er gauw een dierenpolitie komt in nederland, ik meld me gelijk aan.
Cookie-instellingen beheren