Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op vakantiepark

Toegevoegd: 04-10-2010, 01.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Drie medewerkers van een vakantiepark in Domburg zijn zondagavond overvallen en bedreigd met vuurwapens. De Zeeuwse politie is gelijk na de overval een groot onderzoek gestart.
 
De overval vond 22.03 uur plaats op het vakantiepark ' Hof Domburg' aan de Schelpweg. De medewerkers sloegen zelf alarm nadat zij waren overvallen door vermoedelijk drie mannen met vuurwapens.


De daders zijn weggevlucht in een onbekende richting. Een speurhond van de politie is nog ter plekke geweest maar heeft geen spoor van de daders kunnen vinden.

Volgens woordvoerder Ester Boot van de politie Zeeland zijn de slachtoffers van de overval erg aangedaan. Zij zijn door de politie verhoord en opgevangen.

De technische recherche heeft tot diep in de nacht onderzoek gedaan op het park. Bij de overval is een tot nu toe onbekend geldbedrag buit gemaakt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Vergeer (4-10-2010 om 12:11)
Wat een afschuwelijke wild west vertoning! Dit verwacht je in de VS maar niet in Zeeland. Wat zal dit verschrikkelijk zijn voor die mensen van de camping! Hoop voor ze dat ze er gauw weer boven op komen! Sterkte hoor!
Zesde zintuig (4-10-2010 om 10:38)
Is er niks meer bekend? leeftijd afkomst waren ze met een auto of op motors? in motorpak?
Wim (4-10-2010 om 05:47)
Is er niks meer bekend? waren ze met een auto? of op motors?
Cookie-instellingen beheren