Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in bejaardenwoning Souburg

Toegevoegd: 04-10-2010, 14.42 uur - Update: 05-10-2010, 12.36 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag schade ontstaan in een appartement aan de Gouwestraat.

Rond vijf voor twee werd ontdekt dat er brand woedde in een bejaardenwoning in het complex ' De Gouwe Tuin'. De melding kwam van het personeel. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Uiteindelijk kon één van de twee bluswagens in de kazerne blijven.


De brandweer heeft op de kruising met de Lekstraat een brandkraan opengedraaid om genoeg bluswater te hebben. De brand, die woedde in een meterkast, werd bestreden met hoge druk en een poederblusser. De woning is door de brandweer geventileerd. De bemanning van de ladderwagen heeft stand-by gestaan.

Bij de brand is niemand gewond geraakt. De bewoonster was ten tijde van de brand niet thuis. Er is aanzienlijke brand- en rookschade ontstaan in de woning. Na twintig minuten was de brand 'meester'. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie zal een onderzoek starten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren