Inbreker betrapt Heinkenszand

Toegevoegd: 04-10-2010, 19.49 uur

Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Zondagavond om ongeveer 20.15 uur kwamen de bewoners van een woning aan de Kraaiendijk in Heinkenszand thuis. Ze ontdekten in hun huis een inbreker.

De bewoners hoorden een geluid vanuit de woning en even later bleek dat er een inbreker aan het 'werk' was in hun huis. Zij wilden de dief aanhouden, maar dat lukte helaas niet. De man rende er vandoor en omdat het zo donker was hebben de bewoners ook geen goed signalement van de man kunnen geven.

Agenten van de politie kwamen ter plaatse en hebben een onderzoek ingesteld. Ook een hondengeleider is, samen met zijn politiehond, nog komen zoeken naar de dader van de inbraak. Dat had helaas geen resultaat.

Uit de woning zijn sieraden gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (5-10-2010 om 16:14)
@peter, helaas gebeuren deze dingen overal, maar het begint niet net op Heinkenszand hoor, ik heb er helaas al vaak over gelezen dit jaar. Wordt tijd dat mensen eens eerlijk gaan werken voor hun geld. Kunnen wij met een gerust hard de deur uit.
Peter (5-10-2010 om 09:13)
Begint het nu hier ook al op het dorp. je bent nergens meer veilig. jammer hoor.