Parkeerwacht bedreigd Goes

Toegevoegd: 04-10-2010, 20.22 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Maandagmiddag is een 39-jarige man uit de gemeente Tholen aangehouden. De man wordt er van verdacht om ongeveer 15.30 uur een Goese parkeerwacht te hebben beledigd en bedreigd op de parkeerplaats Koepoort in Goes.

De man was, volgens eigen zeggen, even in een horecagelegenheid en had zijn vriendin achtergelaten in zijn auto. De parkeerwacht liep naar de auto toe en waarschuwde de achtergebleven vrouw om een parkeerkaartje te kopen. Enige tijd later kwam de parkeerwacht, met een collega terug bij de auto en zag dat daar nog steeds geen parkeerkaartje in lag. Inmiddels was de bestuurder wel weer terug bij de auto.

De parkeerwacht besloot hierop een bekeuring uit te schrijven, omdat in de auto nog steeds geen parkeerkaartje aanwezig was. Hierop schold de man haar uit en bedreigde haar. De parkeerwacht heeft de politie gebeld en die heeft de verdachte aangehouden. De man is verhoord en weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oma goes (8-10-2010 om 10:07)
Helaas krijg je in Goes nauwelijks de kans een kaartje te kopen. Deze week nog. Er was één persoon voor me bij de parkeerautomaat. Ik liep linea recta terug naar mijn auto, wat overigens een kleine afstand was. Tot mijn verbazing was één van de parkeerwachters mijn kenteken al aan het invoeren.
Ik (6-10-2010 om 16:58)
Heeeeeel erg zielig dat je daar een boete voor krijg! Heb echt zo'n hekel aan parkeerwachten! Grrrrr
Judge dredd (6-10-2010 om 16:25)
Iedereen die hier tekeer gaat gewoon aanklagen wegens belediging en/of bedreiging van een ambtenaar in functie. allemaal een grote mond en overtreders van de wet, keihard aanpakken dat tuig !
Ikwilookparkeerwachterworden (6-10-2010 om 16:21)
Mag ik ook parkeerwachter worden ? gezien de zure reacties van mensen hier die het gewoon vertikken om te betalen zoals dat hoort is er genoeg werk zo te zien, en het lijkt me gewoon leuk. hahaha overtreders pakken, mooi toch ?
Anti parkeer goes (5-10-2010 om 23:36)
Hm wat mij betreft is het eerder bedreiging door een parkeerwacht. Gewoon machtsvertoon laten zien!!! En in Goes kunnnen ze je behoorlijk jennen wat parkeren betreft!! Ga zo door Gemeente Goes en je verliest heel je winkelpubliek nog!!!
Rachel (5-10-2010 om 23:13)
9 v/d 10 keer komen deze parkeerwachters zelf uit de doelgroep bewust langdurig in de bijstand. Zijn gedwongen aan het werk te gaan in allerlei projecten, omgeschool naar BOA (bijzondere opsporingsambtenaar) verdienen net of net niet boven hun uitkering en gefrusteerd aan het werk gaan. Resultaat?