Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bejaarde beroofd van tassen

Toegevoegd: 04-10-2010, 20.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Om ongeveer 14.00 uur vanmiddag is een 78-jarige vrouw uit Terneuzen in haar woonplaats beroofd van haar tas.

De vrouw liep op een parkeerplaats aan de Stuvesande toen er ineens een jongen op een fiets langs haar reed en haar twee tassen uit haar hand griste. Hij fietste hierop hard weg. De vrouw heeft aangifte gedaan en gaf een signalement op van de dief. De blanke jongeman was tussen de 15 en 17 jaar oud, hij had een slank postuur en kort haar. De jongen droeg een grijs jack en reed op een donkere fiets.

In de handtas zaten diverse goederen waaronder geld, kentekenbewijs van de auto, de autosleutels en een portemonnee. In het plastic tasje, dat de jongen ook meenam, zat een familiefoto.

De politie vraagt getuigen van de straatroof of zij zich willen melden. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of op het politiebureau in Terneuzen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SAS (6-10-2010 om 10:58)
Ik ben het helemaal met Rick eens. Als je de kans krijgt even aftuigen dat stelende tuig!
Binnenstad terneuzen (6-10-2010 om 01:33)
Het is een schande,de mensen met hun reakties hebben toch wel een beetje veel gelijk,ze vragen erom dat wij brave burgers onze medeburgers een beetje in de gaten moeten gaan houden zodat deze mensen in de toekomst het gevoel hebben dat ze weer veilig naar buiten kunnen,triest is het gewoon..
Cees2 (5-10-2010 om 16:21)
Wat jammer toch,dat daar nu net geen bikers in de buurt waren
Jeroen Massuger (5-10-2010 om 13:51)
Rick dat mag niet.. je moet het aan de politie overlaten.. die zijn o zo goed bezig.. (met burgertjes pesten) ik weet een ding zeker .. mocht ik het zien gebeuren is het wel voorlopig het laatste tasje wat hij/zei gepakt heeft... lekker stoer hoor een oudje pakken. mark heeft gelijk zouden ze beter een gezond iemand pakken(proberen dan)
Mark (5-10-2010 om 00:24)
Stoer hoor.. Ik moet zeggen... dit getuigd wel van moed hoor dat tie een 78 jarige vrouw beroofd.. triest volk... moeten ze eens proberen bij iemand die nog goed te been is maar nee dat durven ze niet... dat is te moeilijk. Ik wordt echt triest van dit soort berichten....
Ongerust (4-10-2010 om 22:11)
Het is te hopen dat hij snel gepakt wordt en dan levend villen dat TUIG