Politiebikers grijpen winkeldief

Toegevoegd: 04-10-2010, 20.36 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Maandagmiddag omstreeks 15.00 uur is in Middelburg door bikers van de Zeeuwse politie een winkeldief uit Eindhoven aangehouden.

De 21-jarige verdachte had een drietal spijkerbroeken uit een kledingzaak op de Markt in Middelburg gestolen en ging er vandoor toen een winkelmedewerker in zijn tas wilde kijken. Helaas voor hem liep hij recht in de armen van de twee bikers.

Die bikers hebben de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar van hem een verklaring is opgenomen. De totale waarde van de spijkerbroeken was enkele honderden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (6-10-2010 om 12:15)
Lullig voor hem gelukkig voor de winkelier dat die twee agenten daar net fietsten, meschien is het slim om zulke dieven gewoon een boete te geven terhoogte van de waarde van de gestolen goederen en een taakstraf bv iedere dag de stoep vegen bij desbetreffende winkelier dan leren ze het wel af