Nieuwe aangifte zaak bedreiging

Toegevoegd: 05-10-2010, 22.41 uur

Door: Roland de Jong
GOES - In de zaak van de burenruzie in Goes waarbij zondag bedreigingen zouden zijn geuit met een vuurwapen, is een nieuwe aangifte gedaan. Dat meldt de politie.

Zondagmiddag hadden enkele buren in de Groen van Prinsterestraat onenigheid over vechtende honden. Een 29-jarige Goesenaar werd in verband met de zaak opgepakt. De hond van een 41-jarige man zou eerder aangevallen zijn door de hond van de 29-jarige verdachte. Deze middag gebeurde dit weer.

Om zijn hond te beschermen, sloeg de 41-jarige achterbuurman met een riem naar de aanvallende hond. Hij raakte het beest hierbij niet. De vriendin van de 29-jarige verdachte zag dit gebeuren en kreeg een woordenwisseling met de 41-jarige buurman. Er ontstond volgens de politie een duwpartij en hierop kwam de 29-jarige verdachte ook naar buiten en sloeg zijn buurman.

Inmiddels heeft de vriendin van de 29-jarige verdachte aangifte gedaan tegen de 41-jarige buurman wegens bedreiging. De 41-jarige achterbuurman zou haar bedreigd hebben in een brandgang toen zij haar hond naar binnen wilde halen. De 29-jarige verdachte verklaarde met een wapen in de deuropening te zijn gaan staan omdat hij zich bedreigd voelde en zijn gezin wilde beschermen.

 

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Zie ook:
- Man bedreigt buurman met wapen in Goes (03-10-2010)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750