Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist(e) laat gewonde achter

Toegevoegd: 06-10-2010, 14.22 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagochtend is op de Koudekerkseweg in Vlissingen een 40-jarige vrouw uit Vlissingen aangereden.


De vrouw fietste over het fietspad van de Koudekerkseweg, komende uit de richting van de President Rooseveltlaan. Een onbekende automobilist(e) kwam uit de Wielingenlaan en verleende geen voorrang aan de vrouw. Zij is met heup- en knieklachten naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist(e) is doorgereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (7-10-2010 om 16:51)
En bedankt Hennie, dat je alle automobilisten voor hufter uitmaakt! Leuk om te lezen voor degenen die wel rekening met een ander houden! Ik zie trouwens genoeg fietsers die het niet nodig vinden om hun hand uit te steken als ze afslaan!
John (7-10-2010 om 13:04)
Te weinig info om een oordeel te kunnen vellen. heeft de auto haar geraakt of is ze geschrokken en gevallen ? @hennie ik zit hele dagen in de auto, moet je eens kijken naar de mentaliteit van fietsers, precies wat jij schrijft over automobilisten.
K (7-10-2010 om 12:20)
Dit is een behoorlijk zwaar strafbaarfeit ik hoop ook voor het slachtoffer dat de dader gepakt wordt, doorijden is gewoon laf, iedereen maakt fouten,wees dan ook een vent/vrouw en help degene die je per ongeluk aanreed
Jj. (7-10-2010 om 03:04)
Geluk bij een ongeluk gebeurde dit voor het ziekenhuis.. Sterkte.
Hennie (6-10-2010 om 18:49)
Harry, je pet is weggewaaid! Ik zit hele dagen op de fiets en weet dat auto bestuurders (geen chauffeurs dus) de mentaliteit hebben van: "Ikke en de rest kan stikke". Er wordt nergens meer op gelet, gewoon gedaan wat in hun kop opkomt! Zo'n hufter heeft geen recht op een rijbewijs! Maar wie ben ik?
Mark (6-10-2010 om 15:18)
Wat een held of heldin,die dader maar niet heus. Sterkte voor het slachtoffer en laat ze die brokkenpiloot maar voor straf min 6 weken voor het slachtoffer zorgen,financieel en emotioneel!
Cookie-instellingen beheren