Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist(e) laat gewonde achter

Toegevoegd: 06-10-2010, 14.22 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagochtend is op de Koudekerkseweg in Vlissingen een 40-jarige vrouw uit Vlissingen aangereden.

De vrouw fietste over het fietspad van de Koudekerkseweg, komende uit de richting van de President Rooseveltlaan. Een onbekende automobilist(e) kwam uit de Wielingenlaan en verleende geen voorrang aan de vrouw. Zij is met heup- en knieklachten naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist(e) is doorgereden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (10-10-2010 om 15:27)
@gianna aangeven kan wel, maar ze moeten ze op heterdaad betrappen. ik heb gebeld, maar dan zeggen ze waar rijden ze? als je zegt bv die auto met die bestuurder, en ze rijden dan langs zijn huis, en de auto staat stil kunnen ze niets doen dus snap je wat ik bedoel met ze doen er niets aan?
Gianna (9-10-2010 om 21:29)
@anoniem: als je zoveel mensen kent die onverzekerd rond rijden geef ze dan aan of zeur niet over dat er niets aan gedaan wordt.
Rinus (9-10-2010 om 13:59)
Dat dit gebeurd is heel erg!!!!!!! Maar het verwonderd mij niks, op de Koudekerkseweg worden snelheden gereden van dik op de 100 km en nog meer. Als hier geen snelheidscontrole's worden geheouden dan zal dit nog vaker gebeuren. De grootste boosdoeners noemt men de petjes-parade !!!
Anoniem (8-10-2010 om 03:23)
Misschien een rede voor het doorrijden ken genoeg mensen die zonder rijbewijs of verzekering rond toeren, maar ja daar word nooit iets aan gedaan, dus ja dan ga je zulke dingen krijgen he
Bianca (7-10-2010 om 22:38)
Ja henny je heb aan de ene kant gelijk je doe de helpende hand toe maar ik zelf heb de ervaring dat iemand viel omdat hij schrok en werd een jaar later zwaar bestraft ik kreeg 2 jaar voorwaardelijk en 600 euro boete en heb alles gedaan wat ik kon en moest doen dat was dank
Henny (7-10-2010 om 19:32)
Hennie, Het gaat bij mij er niet om dat de chauffeur geen voorang heeft gegeven hetgeen hij wel moest doen en deze aanrijding met opzet heeft veroorzaakt, maar de fatsoensnorm is dat je toch even gaat kijken hoe de fietser er aan toe is en niet zomaar weg rijd , dat bedoelde ik met fatsoensnorm