Zes jaar cel voor schietpartij

Toegevoegd: 07-10-2010, 19.01 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 23-jarige inwoner van Terneuzen is donderdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar.

De Terneuzenaar, met eerdere veroordelingen voor geweldsdelicten op zijn naam, kreeg deze straf omdat hij op 14 mei van dit jaar op zijn vriendin, zijn vriend en zijn broer had geschoten. De vriend raakte daarbij aan zijn been gewond.

De aanleiding van de schietpartij was zijn vriendin, die hem vanwege zijn dronkenschap de deur uitzette.  Eenmaal in de buitenlucht dreigde hij zijn vriendin 'kapot te schieten'. Vervolgens schoot hij gericht op zowel zijn vriendin, zijn broer als zijn vriend. Na de schietpartij nam hij de benen en gooide het wapen in een vijver.

Zie ook:
- Arrestaties na vechtpartij met gewonde (14-05-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (8-10-2010 om 12:25)
A, keep ya head up, en alles komt weer goed vriend:) let niet op de mensen om je heen, wij staan altijd voor je klaar.
John (8-10-2010 om 11:11)
6 Jaar ??? het is de moeite , op 3 mensen schieten met een vuurwapen. Nooit meer los laten!!!
Marja (7-10-2010 om 23:17)
Dit soort lui die zichzelf niet onder controle hebben dienen tevens naast een lange gevangenisstraf tbs met dwangverpleging te krijgen. Zij vormen onmiskenbaar een gevaar voor de maatschappij.
Lion (7-10-2010 om 19:12)
Eindelijk gaan ze eens goed straffen.