Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 203 km

Politieauto schept fietser

Toegevoegd: 07-10-2010, 19.07 uur
De fietser liep onbekende verwondingen op.
De fietser liep onbekende verwondingen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdag een fietser gewond geraakt toen deze werd aangereden door een politieauto.


De surveillancewagen kwam door nog onbekende oorzaak op de kruising van de Van Dishoeckstraat met de Paul Krugerstraat in botsing met de fietser. De fietser vloog tegen de voorruit, kwam ten val en raakte gewond.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is nog niets bekend. De politie heeft ter plekke een kort onderzoek ingesteld. De politiewagen is afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. De fiets is door de politie veiliggesteld.

Of de politieauto met licht- en/of geluidssignalen reed, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (8-10-2010 om 11:05)
Hans: Wat noem jij in de doofpot stoppen? Als je schade gedekt is, dan is het toch geregeld?
Gianna (8-10-2010 om 10:23)
Tsja. En als de politie ergens niet op tijd bij is, dan staat het hier ook vol met opmerkingen in de geest van "ze zijn er nooit als je ze nodig hebt"... Het is ook niet altijd handig om je komst aan te kondigen met sirenes...
Rinus (8-10-2010 om 08:39)
Als ik de schade van het voertuig zie lijkt het er op dat de fietser aan de verkeerde kant van het fietspad reed. Niet gelijk naar de politie wijzen. Als er bij mij wordt ingebroken wil ik ook dat ze snel komen zonder geluidsignalen anders horden de dieven ook dat de politie er aan komt.
Rian (8-10-2010 om 08:24)
@Bert Schotsma Het wsa een man van middelbare leeftijd en hij had een hoofdwond aan de achterkant van zijn hoofd en flinke op de bovenkant van zijn hoofd die zeker gehecht moesten worden .De man ging net op weg om zijn krantjes te bezorden de hij net opgehaald had bij het depot .
Sjaak (8-10-2010 om 07:39)
Volgens mij hoeft de politie ook geen sirene of geluidssignalen te voeren om harder te mogen rijden of verkeersregels te negeren. Zoiets heet ontheffing indien de noodzaak dit nodig acht, maar ja dat kunnen we niet altijd van de buitenkant zien. Ik ga ervan uit dat ze niet zomaar te hard rijden.
Natas (8-10-2010 om 05:39)
JOS, even iets rechtzetten,een fietser kan ook schuld hebben,en de automobilist hoeft niet altijd fout te zijn,als fietsers fout zijn,en het en bewijs is er, getuigen enz.ben je als fietser ook net zo fout,dat zou makkelijk zijn zeg ,als fietser uitdagen,met de gedachte van ik ben toch niet fout.
Cookie-instellingen beheren