Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieauto schept fietser

Toegevoegd: 07-10-2010, 19.07 uur
De fietser liep onbekende verwondingen op.
De fietser liep onbekende verwondingen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdag een fietser gewond geraakt toen deze werd aangereden door een politieauto.


De surveillancewagen kwam door nog onbekende oorzaak op de kruising van de Van Dishoeckstraat met de Paul Krugerstraat in botsing met de fietser. De fietser vloog tegen de voorruit, kwam ten val en raakte gewond.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is nog niets bekend. De politie heeft ter plekke een kort onderzoek ingesteld. De politiewagen is afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. De fiets is door de politie veiliggesteld.

Of de politieauto met licht- en/of geluidssignalen reed, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Recpect voor de politie (8-10-2010 om 04:37)
Dit is weer typisch Zeeuws dat reageeren. De Politie mag harder rijden zonder optische en of geluid signalen, dan de toegstaane snelheid . Dat dom gereageer, Maar owee als er is ingebroken dan is de politie altijd te laat .
Depothoudster pzc/nrc (8-10-2010 om 03:12)
Ik heb begrepen dat hij zijn fiets niet terug krijgt en om te zorgen dat het met de verzekering goed verloopt want dit zullen we niet de doofpot in laten gaan vraag ik een ieder die het gezien heeft zich te melden. Ik hoop op uw medewerking
Depothouder pzc/nrc (8-10-2010 om 03:10)
Ik wil graag een beroep doen op ieder die het echt heeft zien gebeuren, Indien u geen gegevens bij de politie heeft achter moeten laten wilt u dat een briefje met uw naam en telefoon nummer op de Paul krugerstraat 234A achterlaten, Het betreft hier een bezorger van ons
Jopie (7-10-2010 om 23:40)
Moe nie gekker worden or.....
Automobilist (7-10-2010 om 22:30)
Tja ook politiemensen lijken wel gewoon mensen,die wel eens een foutje maken,net als van de week in vlissingen alleen die auto reed door zonder zich te melden.
V dishoek straat (7-10-2010 om 21:58)
Hij heb in iedergeval niet met licht- geluidssignalen gereden wand ik heb niks gehoord
Cookie-instellingen beheren