Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieauto schept fietser

Toegevoegd: 07-10-2010, 19.07 uur
De fietser liep onbekende verwondingen op.
De fietser liep onbekende verwondingen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdag een fietser gewond geraakt toen deze werd aangereden door een politieauto.


De surveillancewagen kwam door nog onbekende oorzaak op de kruising van de Van Dishoeckstraat met de Paul Krugerstraat in botsing met de fietser. De fietser vloog tegen de voorruit, kwam ten val en raakte gewond.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is nog niets bekend. De politie heeft ter plekke een kort onderzoek ingesteld. De politiewagen is afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. De fiets is door de politie veiliggesteld.

Of de politieauto met licht- en/of geluidssignalen reed, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne (7-10-2010 om 21:53)
Maar die politieagenten denken dat ze alles mogen. Ik moest vandaag stoppen om een voetganger voorgang te geven op een zeebrapad. De politieauto van me tegenmoet reed, reed gewoon door. Ze hadden zeker haast? En wat was gebeurd als de voetganger er nu vanuit ging, dat ze toch voorgang had??
Bert schotsma (7-10-2010 om 21:22)
Over de aard van zijn\haar letsel niks bekend????? Was het nou een jongetje of een meissie?????? Kort onderzoek na zo,n aanrijding??????? Heeft die smeris nog moeten blazen of is dat voor andere N.L.ers. Deze grap stinkt.
Middelburg (7-10-2010 om 21:12)
Was dit niet dezelfde auto die vanmiddag op de nieuwe dijk bijna een aanrijding had met een andere auto????
Hans (7-10-2010 om 21:01)
Ook al zou de Politie schuldig zijn (let wel hoeft dus niet) stoppen ze dit toch in de doofpot! Zo is mij klacht dat ik bijna werd aangereden door een politieauto ook gewoon in de doofpot gestopt. Sterker, de onderzoekscommissie was de korpsbeheerder van hetzelfde korps? Nee da's onafhankelijk.
Rian (7-10-2010 om 20:39)
IK heb dit zien gebeuren als ik niet op de remmen had gestaan dan had ik ook tegen die politiewagen aan gezeten .Het is wel degelijk de fout van de politiewagen die als een debiel aan kwam rijden ZONDER SIRENE OF WAT VOOR SIGNAAL DAN OOK .Hij haalde als een debiel een andere auto in .
Marielle (7-10-2010 om 20:32)
Ik zie continu agenten die veeeel te hard rijden en door rood rijden.. En er word simpelweg niets aan gedaan omdat wij als normale Burger niet serieus genomen worden als we iets zien.
Cookie-instellingen beheren