Wietkweker vast voor ontvoering

Toegevoegd: 08-10-2010, 02.01 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 25-jarige inwoner van Bergen op Zoom, die werd verdacht van mishandeling, het hebben van een hennepkwekerij en vrijheidsberoving een gevangenisstraf van zes maanden plus nog eens zes maanden voorwaardelijk en een taakstraf van 120 uur. Er was een gevangenisstraf van vier jaar tegen hem geëist.

De man verdacht zijn vriendin ervan dat zij vreemdging. Begin april haalde hij haar op in Rotterdam en reed met haar naar Poortvliet, naar Bergen op Zoom en naar Rucphen. Onderweg werd zij door hem agressief behandeld en in Rucphen werd zij volgens de vrouw door hem verkracht. Gezien de actieve rol die de vrouw daarbij had gespeeld, achtte de rechtbank de verkrachting niet bewezen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mirjam (8-10-2010 om 09:13)
Dit is toch niet meer uit te leggen naar de burger toe? Een taakstraf en een paar maanden zitten voor deze vergrijpen. De geeiste 4 jaar klonk al beter. Wat mankeren onze rechters toch? Zien zij echt niet in dat sommigen gewoon hun vrijheid niet verdienen..?