Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Flinke wietkwekerij De Zompe

Toegevoegd: 08-10-2010, 13.05 uur - Update: 08-10-2010, 14.13 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Op bedrijventerrein De Zompe in Serooskerke (W) is vanochtend vroeg een flinke hennepkwekerij ontdekt.


De politie viel vanochtend een loods binnen. Hierin stonden, verdeeld over vier verschillende ruimtes en twee verdiepingen in totaal zo'n 1.420 wietplantjes. De politie heeft de situatie uitgebreid gefotografeerd en in kaart gebracht. De gemeente heeft vervolgens geholpen met de sloop van de kwekerij en het afvoeren van alle voor de kweek benodigde materialen en de hennepplanten.

Volgens de politie wordt de totale investering van de kwekerij geschat op zo'n 45.000 euro. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De eigenaar van de loods, een 55-jarige man uit de gemeente Veere, had de loods verhuurd. De politie is bekend met de huurders en het onderzoek is nog in volle gang.

Dit jaar zijn overigens al meerdere wietplantages op het bedrijventerrein ontmanteld. Zo viel de politie onder meer eind augustus en half juni binnen bij twee wietkwekerijen.

Zie ook:
- Wietkwekerij in Serooskerke (W) (31-08-2010)
- Arrestatie na vondst wietkwekerij (11-06-2010)


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Siska (8-10-2010 om 13:25)
Ik denk dat het erg vruchtbare grond is daar het is al de zoveelste keer dat daar iets gevonden wordt gelukkig spoort met het op!! flink straffen die figuren die het opzetten!!!
Cookie-instellingen beheren