KNRM schiet sportvisboot te hulp

Toegevoegd: 08-10-2010, 14.25 uur

Door: Roland de Jong
NEELTJE JANS - Donderdagmorgen om kwart voor elf is de reddingboot Koopmansdank ingezet voor een hulpverlening aan een sportvisboot.

De acht meter lange 'Micky' met vier personen aan boord bevond zich 39 mijl west vanaf het reddingsstation in Neeltje Jans.
De sportvisboot met als thuishaven Roompot Marina kampte met motorproblemen en verzocht om reddingboothulp.

Het was uitstekend mooi weer en de Koopmansdank kon snel en met weinig moeite de visboot vinden. Na inspectie werd besloten de het bootje naar de steiger bij de Roompotsluis te brengen. Daar arriveerde men rond half drie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (8-10-2010 om 15:47)
Goed dat deze mensen geholpen zijn. Maar wie betaald dat? Dat zijn namelijk ook de eerste reacties als er weer eens een wielrenner of kitesurfer in de kreukels ligt. Zo zie je maar weer, iedereen kan wel eens in een hulpbehoevende situatie terecht komen.