Mes gestolen bij inbraak Goes

Toegevoegd: 08-10-2010, 16.42 uur

Door: Roland de Jong
GOES - In de M.D. de Grootstraat in Goes is gisteren een familie opgeschrikt door een insluiper in de woning.

De vader en moeder van het gezin hoorden rond 20.00 uur voetstappen boven in de woning. Op dat moment was de dochter van de familie boven. Zij hoorde ook geluiden en dacht dat het haar zusje was. Ze riep naar haar zusje dat zij haar pyjama aan moest gaan trekken. Toen ze maar geen reactie kreeg, werd het meisje bang en deed snel haar deur op slot.

De vader kwam naar boven en zag dat de deur naar het balkon helemaal open stond. Eerder was de deur met een haakje op een kier gezet om de bovenverdieping te luchten. De vader hoorde voetstappen op het dak maar heeft de insluiper(s) niet meer gezien.

Een mes werd uit de woning weggenomen. De politie startte meteen een buurtonderzoek maar trof daarbij geen verdachten meer aan. Het onderzoek naar de insluiping loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkee (11-10-2010 om 21:21)
Veel sterkte!!!
Vlinder (9-10-2010 om 11:55)
@Slachtoffer; dapper hoor, ik had peultjes gezweet denk ik. Gelukkig is het goed afgelopen. Toch een scary gedachte hoor, dat ze in je huis komen terwijl jij daar in je kamer zit! Vooral als blijkt dat hij/zij/ze een mes hebben gepakt. Stay save...
Slachtoffer (8-10-2010 om 21:11)
Mijn deur was al op slot en ik was niet bang zucht....