Oplichtende stucadoor opgepakt

Toegevoegd: 08-10-2010, 21.56 uur

Door: Roland de Jong
GOES - De stucadoor die onlangs door middel van smoesjes meerdere mensen geld afhandig maakte, is vandaag aangehouden door de politie.

De man, een 34-jarige Goesenaar die momenteel geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, belde meestal in de avond aan bij mensen. Hij was gekleed in werkkleding en zei dat hij stucadoor was die net klaar was met zijn werk.

Vervolgens vertelde hij dat hij geen geld meer voor benzine had en nog naar huis moest rijden. Hij vroeg de slachtoffers dan om 50 of 20 euro zodat hij benzine kon kopen. Hij beloofde de mensen dat hij dat geld de volgende dag terug zou komen brengen maar de slachtoffers hebben hem of het geld nooit teruggezien.

In totaal benadeelde de man 15 mensen in en rond Goes. De politie was al langere tijd op zoek naar de man maar dat werd bemoeilijkt omdat hij geen vast adres had. Vandaag zag een agent de man echter in Goes en hield hem aan.

De man is in verzekering gesteld.

Zie ook:
- Politie waarschuwt voor oplichter (14-09-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slimmerik (20-12-2010 om 17:37)
Ook wel stom van die mensen om geld mee te geven!!! Slimme man hoor om het zo te doen, nbiet goed natuurlijk maar wel slim!! Hij vraagt om geld en krijgt het, waarom wordt hij dan opgepakt, hij heeft het toch vrijwillig gekregen? In ruil voor niks dus is hij toch ook geen oplichter?
Catrientje (20-12-2010 om 14:44)
Ook wel "goed bedoeld"dom van de mensen om een vreemde contant geld mee te geven!!! natuurlijk komt hij dat niet terug brengen!! van de oplichter wel slim bekeken...ik praat het niet goed hoor...maar het is wel een beetje een eigen schuld dikke bult verhaal...
Polleke (9-10-2010 om 08:01)
Foei stoute jongen ,nooit meer doen nee meneer agent, ik zal het niet meer doen zo wordt dit afdgehandeld
Natas (9-10-2010 om 06:40)
In dat geval had hij het bij mij mooi zelf uit moeten zoeken,hij weet dat hij een auto heeft en zorgt er dan ook voor dat je geld hebt voor benzine,bij deze smoes ruik je zoiezo wel dat het geen waar is.
John (9-10-2010 om 00:43)
"De politie was al langere tijd op zoek naar de man maar dat werd bemoeilijkt omdat hij geen vast adres had." bijna te hilarisch voor woorden
Gelkri (8-10-2010 om 22:55)
Was in de riethoek plus minus 14h30. 5 man en een hond! Nu iedereen terug betalen!!