Twee gewonden bij aanrijding op Tractaatweg

Toegevoegd: 07-02-2006, 19.27 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Bij een botsing op de Tractaatweg zijn vandaag twee personen gewond geraakt.

Rond tien voor elf vanochtend reed een 23-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen met haar personenauto over de Tractaatweg. Op een gegeven moment belandde hij met de rechterwielen in de berm. Hierna stuurde de vrouw naar links en kwam op de linker weghelft terecht.

Vanaf de andere kant naderde een tegenligger. Hierna stuurde de vrouw weer naar rechts. De vrouw stuurde iets te fors naar rechts en belandde in een naast de weg gelegen sloot. De auto raakte zwaar beschadigd. Zowel de vrouw als een inzittende, een man uit de gemeente Terneuzen, raakten gewond.

Beiden werden met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750