Weggebruikers onder invloed alcohol

Toegevoegd: 09-10-2010, 10.33 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft weer diverse weggebruikers bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol.
 

In de Walstraat in Vlissingen, een voetgangersgebied, werd vrijdagavond een 49-jarige Vlissinger betrapt. De man reed, met een passagier, al slingerend op een bromfiets door de Walstraat. Een blaastest wees uit dat de man bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken en dat kostte hem zijn rijbewijs.

Zaterdag omstreeks 04.30 uur werd op de Bosweg in Zoutelande het rijbewijs in beslag genomen van een 21-jarige Vlissinger die veel teveel had gedronken. De man, een beginnend bestuurder, had bijna 3 keer de toegestane alcohollimiet overschreden.

In Hulst werden zaterdag tussen middernacht en 02.30 uur twee rijbewijzen ingevorderd van bestuurders die teveel alcohol gedronken hadden. Op de Stationsweg werd rond middernacht een 20-jarige vrouw uit de gemeente Hulst betrapt. Zij had, als beginnend bestuurster, bijna 2 keer teveel alcohol gedronken.

In de Vestdijkstraat liep om 02.15 uur een 44-jarige man uit Dendermonde (B) tegen de lamp. Hij had bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (9-10-2010 om 18:00)
@Eric: Als je je commentaar in normaal Nederlands plaatst, word het wat begrijpelijker...
Erik (9-10-2010 om 12:08)
Levens lange rij ontzeging doe een wonder dan nog een keer betrapt op auto rijden en dan naar hotel torentijd met tralis voor het raam brengen gratis overnachting