Arrestaties na mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 09-10-2010, 16.35 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zaterdag rond 04.00 uur werden in het centrum Vlissingen twee mannen aangehouden wegens mishandeling.

De twee mannen hadden even daarvoor zonder reden een 34-jarige man uit Alkmaar enkele keren in het gezicht gestompt. Deze man liep letsel op aan zijn neus en oog.

Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerda (11-10-2010 om 22:33)
Pardon Vlissinger wou je zeggen dat vlissingen een mooie stad is? Ik heb daar 4 jaar gewoond never meer werd daar mishandelt door mijn man ben blijj dat ik weer in mijn eigen stekkie woon want nu durft hij het niet dan krijg hij zelf klappen dus hou op om te zeggen dat vlissingen is verrot
Vlissinger (10-10-2010 om 12:45)
@ Hennie : nou moet je echt eens ophouden met je gezeur, dit kan in elke stad gebeuren!! Vlissingen is en blijft nog steeds een mooie trekpleister voor toeristen en ondanks alles wat er gebeurt hier, blijft het nog steeds mijn stad!! Er gebeuren genoeg goede dingen hier maar dat lees je niet.
Harry (10-10-2010 om 07:47)
@Hennie Waar heb je het nou over, ze zijn toch aangehouden? Volgens mij gaat bij jou de zeurmodus gewoon aan zodra je het woord politie leest.
Hennie (9-10-2010 om 21:58)
Sorry, maar als je in Vlissingen in donker over straat loopt, ben je al bij voorbaat slachtoffer! Politie zit in de kantine en criminelen hebben vrij spel! Zet dat nou ook eens in het toeristen lok blaadje! Zijn die mensen gewaarschuwd dat ze Vlissingen moeten vermijden!
CRB (9-10-2010 om 19:04)
Testosteronbonkjes met teveel drank op? Stoer hoor.....ben ERG onder de indruk......NOT! Sterkte aan de man die klappen kreeg!