Weerbericht:
Bewolkt, eerst in het zuiden lokaal mist en vooral in het zuidoosten regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto door brand verwoest op A58

Toegevoegd: 09-10-2010, 16.35 uur
De auto brandde volledig uit.
De auto brandde volledig uit.
© Foto: Elsbeth van der Weele
Door: Christian van der Weele

RILLAND - Op de A58 van Vlissingen naar Bergen op Zoom is ter hoogte van de oprit bij Rilland vanmiddag een bedrijfsbusje volledig uitgebrand.


De brandweer van Rilland en Woensdrecht werden gealarmeerd voor het blussen van het voertuig. De brand veroorzaakte zoals bij veel autobranden een enorme rookontwikkeling die op kilometers afstand zichtbaar was.

De oorzaak van de brand is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (10-10-2010 om 18:43)
Hulp was inderdaad magertjes.In eerste instantie zag het er ook nog niet naar uit dat dit zo snel zou gaan. Binnen enkele minuten stond de auto in lichterlaaie. Aangezien de auto net volgetankt was en er ook een gasfles lag opgeslagen was het verstandig niet langer dichtbij de auto te blijven.
Bauke (9-10-2010 om 19:56)
Deze wagen was een camper deze mensen kwamen terug van vakantie .Diep triest hoe weinig hulp er was alleen medewerker van garage hoek kwam met een brand blusser helaas kon hij niks meer uitrichten.
Cookie-instellingen beheren