Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Flinke hoop strobalen in brand

Toegevoegd: 10-10-2010, 07.10 uur
Door: Roland de Jong
BIGGEKERKE - Op een akker aan de Koudekerkseweg in Biggekerke is vannochtend vroeg een flinke berg stro in vlammen opgegaan.

De brand in de hoop met zo'n acht balen stro werd rond 05.50 uur ontdekt. Brandweerploegen uit Koudekerke en Zoutelande werden uiteindelijk ingezet om de brand te bestrijden. De watertankwagen uit Oost-Souburg werd opgeroepen om te zorgen voor voldoende bluswater. De brandweer sprak van een middelbrand.


De brand was vrij snel onder controle. Het blussen daarentegen zal nog flink wat tijd in beslag nemen. De hoop moet eerst uit elkaar worden getrokken met behulp van een tractor alvorens al het stro goed afgeblust kan worden.

De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wisse (10-10-2010 om 18:32)
Het was wel schrikken gelukkig had de brandweer het snel onder controle
Cookie-instellingen beheren