Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Vertragingen door spoorincident

Toegevoegd: 10-10-2010, 11.10 uur - Update: 10-10-2010, 11.18 uur
De politie heeft een onderzoek ingesteld.
De politie heeft een onderzoek ingesteld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
RILLAND - Tussen Roosendaal en Vlissingen moeten reizigers rekening houden met een vertraging van 30 tot 60 minuten. Dat komt door een aanrijding op het spoor.


De hulpdiensten zijn ter plekke. De technische recherche van de regiopolitie Zeeland heeft samen met een team van de spoorwegpolitie van het KLPD een onderzoek ingesteld op de rails. De brandweer verleent assistentie.

Volgens een woordvoerder van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) gaat het niet om een ongeluk of een misdrijf. Sinds 08.50 uur rijden er geen treinen meer tussen de stations Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke. Er zijn bussen ingezet. Volgens spoorwegbeheerder Prorail wordt verwacht dat de treindienstregeling rond 12.00 uur weer kan worden hervat.

Het treinincident komt voor reizigers op een ongelukkig moment. Zij kampen vandaag met een test van de speciale nooddienstregeling die gebruikt zal worden tijdens barre winterdagen. Gedurende de hele dag rijden in heel Nederland pendeltreinen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren