Dronken automobiliste wordt lastig

Toegevoegd: 10-10-2010, 16.36 uur

Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft zaterdag rond 22.00 uur een 28-jarige automobiliste uit Goes aangehouden. De vrouw had onder invloed van alcohol enkele agenten beledigd.

Tijdens een alcoholcontrole op de Deltaweg in Goes werd ze betrapt op rijden onder invloed. Ze werd vriendelijk verzocht mee te werken aan een ademanalyse. Vermoedelijk was ze het hier niet mee eens want ze gedroeg zich zeer recalcitrant en uitte herhaaldelijk beledigingen naar de agenten.

Toen ze ook nog een slaande beweging naar één van de agenten maakte, werd ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Goes. Daar werd haar rijbewijs ingenomen omdat ze ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Bovendien werd tegen haar ook proces-verbaal opgemaakt voor belediging van agenten. Daarna werd de vrouw weer in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750