Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade door brandje in wasdroger Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 07-02-2006, 19.38 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HAAMSTEDE - De brandweer van Haamstede heeft vandaag een brandje geblust in een woning in hetzelfde dorp.

Rond vijf over half één werden de tankautospuit 4837 en het hulpverlenings-voertuig 4877 van de brandweerpost opgepiept voor een binnenbrandmelding in een woning aan de Appelmeet. Door nog onbekende oorzaak was een wasdroger in brand gevlogen.

Toen de brandweerlieden arriveerden hadden de bewoners de brand samen met enkele buren al grotendeels geblust door middel van een poederblusser. De brandweerlieden hebben vervolgens de droger naar buiten gedragen.

Buiten is de wasdroger afgeblust. Door de brand is schade ontstaan aan de was in de machine en aan de machine zelf. De Stichting Salvage is door de brandweer ter plaatse gevraagd.

De brandweer heeft de brand afgeblust met één straal hoge druk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750