Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie onderzoekt reeks branden

Toegevoegd: 10-10-2010, 16.42 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie is een onderzoek gestart naar een reeks van branden in de gemeente Hulst. Vermoedelijk zijn meerdere branden aangestoken.

Volgens de politie hebben sinds augustus zeker tien branden geweest. In een aantal van deze gevallen heeft de politie aanwijzingen dat het om brandstichting zou gaan. De politie heeft op dit moment geen aanwijzingen dat de wijze waarop de branden zijn ontstaan met elkaar te vergelijken zijn.

Zowel de eerste brand, die ontstond in een schuurtje, als de recentste brand in een schuur aan de Brouwerijstraat vonden plaats in Sint Jansteen. De politie is een onderzoek gestart om te kijken of de aanwijzingen van brandstichting in een aantal gevallen kunnen leiden tot één of meerdere daders. Welke zaken precies in het onderzoek worden betrokken, maakt de politie vanwege dit onderzoek niet bekend.

Indien inwoners van de gemeente Hulst verdachte zaken zien of hebben gezien die hiermee verband kunnen houden, worden zij verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Zie ook:
- Uitslaande brand in schuur Sint Jansteen (09-10-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750