Kinderen urenlang vermist

Toegevoegd: 10-10-2010, 17.21 uur

Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - De hulpdiensten hebben vanmiddag enkele uren gezocht naar twee vermiste kinderen. Het duo is inmiddels heelhuids teruggevonden.

De kinderen, broer (13) en zus (7), gingen rond 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de uitkijktoren in Burgh-Haamstede de duinen in en zouden gelijk terugkomen. Sindsdien werden ze niet meer gezien en omdat de twee ter plaatse niet bekend zijn, werd alarm geslagen.

Omstanders gingen samen met de politie op zoek naar de twee. Ook een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) werd ingeschakeld. Rond 17.15 uur, kort nadat de politie een persbericht had rondgestuurd over de vermissing van de twee, kon gelukkig worden gemeld dat de twee zonder kleerscheuren waren teruggevonden. Ze bevonden zich op het strand.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (10-10-2010 om 19:54)
Gevolg van de moderne opvoeding: geef koters een paar luiers mee en ga zelf iets leuks doen. Anderen zorgen wel voor de problemen! Opa en Oma waren dus dit niet in de buurt! De ouders herkenden hun kinderen dus niet. Lang niet gezien waarschijnlijk?
Anneke (10-10-2010 om 17:54)
Is het strand dan niet de meest logische plaats om te zoeken als je in de duinen begonnen bent?