Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken man verlaat plaats ongeluk

Toegevoegd: 11-10-2010, 12.28 uur
Door: Roland de Jong
POORTVLIET - Zondag rond middernacht heeft een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden op de Bram Groenewegeweg in Poortvliet.

Een 40-jarige man uit de gemeente Tholen reed over voornoemde weg toen hij in de berm geraakte met zijn auto. De man kreeg zijn auto niet meer de weg op en belandde in een sloot.

Door een omstander is de man van de plaats van het ongeval opgepikt en naar huis gebracht. Daar is hij later door de politie opgehaald en overgebracht naar het politiebureau. Hier is hij gehoord, omdat het in Nederland verboden is om een ongevalsplaats te verlaten zonder je identiteit achter te laten.

De man heeft ook een blaastest moeten afleggen. Hieruit bleek dat hij meer dan drie keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen door de politieagenten en de man krijgt een proces-verbaal voor het verlaten van een ongevalsplaats.

In zijn verklaring zei de man dat hij dacht dat de vermoedelijke oorzaak van het ongeluk was dat hij aan de knop van zijn autoradio aan het draaien was.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750