Vrouw wil vrouw meesleuren

Toegevoegd: 11-10-2010, 12.36 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een vrouw heeft gisteren in Vlissingen geprobeerd een andere vrouw mee te sleuren in haar auto. Dat meldt de politie.

Een man en een vrouw liepen omstreeks 16.00 uur in de nabijheid van de Glacisstraat en de Hobeinstraat. Plotseling kwam er een personenauto aangereden. De bestuurster van die auto viel beide betrokkenen aan tijdens een ruzie die er ontstond. Toen de vrouw in de auto weer weg wilde rijden greep zij de aangevallen vrouw bij haar arm en probeerde haar met zich mee te sleuren in haar auto. Dit werd voorkomen door een omstander die voor de auto sprong.

De vrouw raakte lichtgewond aan haar arm. De politie is op zoek naar getuigen die rond 16.00 uur zondagmiddag het een en ander gezien hebben dat verband houdt met deze ruzie. Er zouden wat mensen op het terras van de snackbar hebben gezeten en ook zou er iemand bij de fietsenzaak hebben gestaan die mogelijk wat meer zou kunnen vertellen.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Zij kunnen zich ook melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark k (11-10-2010 om 20:27)
Volgens mij ontspoord vlissingen helemaal, zeker de laatste tijd.
SOUBURGSE (11-10-2010 om 13:00)
Heeft iedereen ineens last van de najaarszon ofzo? wat een afschuwelijk gestoord gedrag, bah! Nooit leren praten zeker vroeger thuis ? slechte jeugd gehad?