Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck kantelt en valt op graafmachine

Toegevoegd: 11-10-2010, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is vanochtend een vrachtwagen gekanteld. De truck kwam bovenop een graafmachine terecht.


Het ongeluk gebeurde tijdens de werkzaamheden op de Nieuwlandseweg voor de aanleg van de nieuwe N57 ter hoogte van de sportvelden. Zowel Rijkswaterstaat, die het project uitvoert, als de politie Zeeland konden vanmiddag niets vertellen over de toedracht van het ongeluk.

Het opmerkelijke ongeluk, waarbij voor zover bekend niemand gewond raakte, trekt veel bekijks.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jack (11-10-2010 om 20:33)
Waarschijnlijk is het ongeluk te danken aan het feit dat bij het kippen van laadbak de klei of grond bovenin is blijven vastkleven daardoor wordt de trailer topzwaar en onstabiel waardoor hij bij het vooruit rijden is omgevallen.
H van m (11-10-2010 om 14:57)
(2) -- als je even scheef staat of te veel wind vangt of heen en weer rijd om het er alsnog uit te krijgen kan je kantelen ! Zand of andere plakkerige materialen moet je met kleine kip-bakwagens lossen, zodat je zwaartepunt verlaagd en stabieler blijft, ervaring is soms duurzamer blijkt dus weer !
H van m (11-10-2010 om 14:55)
Ja zo opmerkelijk is het niet want ervaren chauffeurs weten ( en machinisten ) dat zand lossen of grind met oplegger heel gevaarlijk kan zijn omdat het zand of grind bovenin kan blijven plakken tijdens het lossen/kippen !!! dat betekend dat je dus'top'zwaar bent -- (1)
Anoniem (11-10-2010 om 14:28)
Gelukkig is er niemand gewond geraakt.. Moet er toch niet aan denken dat er iemand in die hijskraan/graafmachine zat..
Cookie-instellingen beheren