Diverse woninginbraken in Zeeland

Toegevoegd: 12-10-2010, 00.40 uur

Door: Manfred Berrevoets
BROUWERSHAVEN - In de nacht van zondag op maandag is in Brouwershaven ingebroken in twee woningen. Bij drie woningen bleef het bij een inbraakpoging.

In de Jacob Catsstraat werd ingebroken in twee huizen. De buit bestond uit sieraden en geld. Bij woningen in de Wethouder den Boerstraat, Spuislop en Noorddijkstraat bleef het bij een poging tot inbraak.

Tijdens afwezigheid van de bewoner is maandagmiddag ingebroken in een woning aan de 2e Verbindingsstraat in Terneuzen. De bewoner verliet rond 13.00 uur zijn woning. Toen hij rond 16.00 uur weer thuiskwam, zag hij dat er was ingebroken. Hij mist een geldbedrag van enkele tientallen euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750