Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie: 'Doodsoorzaak onbekend'

Toegevoegd: 12-10-2010, 08.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De oorzaak van het overlijden van de persoon die gisteren dood werd gevonden in een woning in Vlissingen is nog steeds onduidelijk.

Volgens de politie is tot nu toe nog niet te zeggen waaraan het slachtoffer, een man, is overleden. Het lichaam werd gisteren rond 21.15 uur ontdekt in de Dordtmanstraat. Toen de politie bij het huis aankwam, roken zij een sterke gaslucht. Daarom werd ook de brandweer ingezet.

In één van de kamers in de woning troffen de hulpverleners het stoffelijke overschot aan. De technische recherche van de Zeeuwse politie heeft een uitgebreid onderzoek gedaan in de woning. Waarschijnlijk wordt morgen sectie op het stoffelijk overschot verricht.

Zie ook:
- Dode gevonden in woning Vlissingen (11-10-2010)

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750