Weerbericht:
Vandaag perioden met zon. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Middelburg

Toegevoegd: 12-10-2010, 10.30 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In het Meanderhof in Middelburg heeft vanochtend een uitslaande woningbrand gewoed. Niemand raakte gewond.


De brand werd rond 09.45 uur gemeld. De brandweer riep aanvankelijk maar één bluswagen op, maar toen de politie ter plaatse kwam bleek al snel dat de brand uitslaand was op de eerste verdieping. Het was onduidelijk of er mensen binnen waren en zodoende werden een tweede blusauto en een ladderwagen opgeroepen. Ook een ambulance kwam ter plekke.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland waren twee kinderen en hun moeder in het pand aanwezig, maar zij konden voor de komt van de hulpdiensten het pand verlaten. De ambulancedienst heeft de drie onderzocht. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Volgens de woordvoerder is de brand in de slaapkamer begonnen. De woning heeft flinke schade opgelopen. Een naastgelegen woning liep rookschade op. Een medewerker van de Stichting Salvage gaat de bewoners helpen met de afhandeling van de schade.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gelukkig (12-10-2010 om 11:31)
Gelukkig geen gewonde ! Hoorde alle toeters en bellen en hoorde dat het om kinderen ging dan slaat je hart tig keer over als moeder zijnde.. Sterkte voor dit gezin.
Ek (12-10-2010 om 10:50)
Heel veel sterkte met alles weer op orde te brengen.gelukkig is er niemand gewond, spullen zijn vervangbaar..mensen niet!
SlowRider (12-10-2010 om 10:42)
Hele goede aktie foto op de foto dat de brandweer net komt aanrennen. Gelukkig niemand gewond en alleen materiële schade. Succes met de afhandeling.
Cookie-instellingen beheren