Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote schade bij aanrijding op Postweg Lewedorp

Toegevoegd: 08-02-2006, 12.33 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

LEWEDORP - Bij een botsing in Lewedorp is vanochtend een vrachtwagen zwaar beschadigd geraakt, hierbij raakte één persoon gewond.

Rond vijf voor half elf kwamen een tractor en een vrachtwagen van een transportbedrijf met elkaar in botsing. Een 32-jarige inwoner uit de gemeente Goes reed met zijn tractor met aanhanger over de Postweg. Hij wilde ter hoogte van de Oude Kraayertsedijk linksafslaan.

Een 18-jarige bestuurder van een vrachtwagen uit  ’s Gravenpolder reed achter hem in dezelfde richting. Hij wilde tractor inhalen maar had niet opgemerkt dat de richtingaanwijzer van de tractor linksaf aangaf.

Tijdens de botsing raakten de lepels van de tractor de vrachtwagen. Hierdoor ontstond grote schade aan de voorzijde van de truck. De tractorbestuurder is door de klap door de cabine geslingerd en is even buiten bewustzijn geweest. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De vrachtwagenbestuurder is ongedeerd gebleven, zijn vrachtwagen is total loss.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de vrachtwagen geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750