Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scholier (12) flink mishandeld

Toegevoegd: 12-10-2010, 12.16 uur - Update: 12-10-2010, 16.18 uur
Door: Roland de Jong
SINT LAURENS - Een 12-jarige jongen uit de gemeente Veere is maandag gewond geraakt nadat hij mishandeld werd door een 13-jarige schoolgenoot.


De 12-jarige jongen fietste op de Noordweg in Sint Laurens naar school toen een groepje jongeren achter hem fietste. Met één jongen uit die groep, een 13-jarige uit de gemeente Veere, ontstond een woordenwisseling. Er volgde een vechtpartij en hierdoor viel de 12-jarige jongen met zijn hoofd op het wegdek en is waarschijnlijk een aantal minuten buiten bewustzijn geweest.

Toen de jongen weer bij kwam is hij verder naar school gefietst waar hij naar de les is gegaan. Hij werd echter onwel en is naar huis gegaan. Hij bleek een middelzware hersenschudding, kapotte mond, losse tanden, blauw oog, en pijn aan zijn jukbeen te hebben opgelopen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (13-10-2010 om 08:22)
Wat u niet wil dat gij geschiedt, doe dat ook een ander niet!!!!!
Mrs_Jopy (13-10-2010 om 08:00)
Dat zijn aardig wat verwondingen die, de 12 jarige heeft opgelopen.Ik vind dan ook, dat die lefgozer, van 13 eens aan zijn verstand gepeuterd wordt, hoe hij het zou vinden als hem dat werd aangedaan. Wat hij die andere knul heeft aangedaan.Hij moet zich meer dan diep schamen, lijkt mij.
Michel (13-10-2010 om 07:23)
Tuurlijk zien die docenten dat wel , maar steken gewoon hun hooft in het zand, want slechte aandacht is slecht voor school is slecht voor hun loopbaan dus waarom zouden ze dan wat ondernemen. Waar zijn de leraren van vroeger gebleven dat waren kerels, niet van die mietjes van nu
Karel (13-10-2010 om 06:38)
@eve, dit soort praktijken is helaas dagelijkse kost op alle school routes gebeuren dit soort dingen. Tijdje terug nog in het nieuws geweest dat er tussen (ik dacht) kapellle en goes ook politie ging survieren om dit soort praktijken de kop in te drukken. Tis triest en helaas van alle dag.
Hallo (13-10-2010 om 01:27)
Waar is die groep?? Waar is die school?? Zo iemand moeten ze op de grote markt zetten met een bordje om zijn nek met deze advertentie! Kijken hoe er op hem gereageerd wordt..
Een moeder (12-10-2010 om 23:11)
Tjonge, en niemand greep in, ik neem toch aan dat er meerdere mensen langskwamen. En op school hebben ze niets gezien aan de jongen, blauw oog niet opgevallen ??? Sterkte jongen, en knap dat je toch naar school bent gegaan
Cookie-instellingen beheren