Scholier (12) flink mishandeld

Toegevoegd: 12-10-2010, 12.16 uur - Update: 12-10-2010, 16.18 uur

Door: Roland de Jong
SINT LAURENS - Een 12-jarige jongen uit de gemeente Veere is maandag gewond geraakt nadat hij mishandeld werd door een 13-jarige schoolgenoot.

De 12-jarige jongen fietste op de Noordweg in Sint Laurens naar school toen een groepje jongeren achter hem fietste. Met één jongen uit die groep, een 13-jarige uit de gemeente Veere, ontstond een woordenwisseling. Er volgde een vechtpartij en hierdoor viel de 12-jarige jongen met zijn hoofd op het wegdek en is waarschijnlijk een aantal minuten buiten bewustzijn geweest.

Toen de jongen weer bij kwam is hij verder naar school gefietst waar hij naar de les is gegaan. Hij werd echter onwel en is naar huis gegaan. Hij bleek een middelzware hersenschudding, kapotte mond, losse tanden, blauw oog, en pijn aan zijn jukbeen te hebben opgelopen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (13-10-2010 om 21:01)
@ Caey: nee dat is een lekker voorbeeld. Niemand weet hoe het precies gegaan is.Voor hetzelfde geld begon de 12 jarige jongen.Desalniettemin een gesprek aangaan met beiden jongens en hier moeten zeker consequenties tegenover staan.
Een moeder (13-10-2010 om 20:14)
Jullie suggereren dat het allemaal met de opvoeding te maken heeft?? Lijkt mij niet! Weten jullie hoeveel gedetineerden Nl. heeft? Is dit te wijten aan de ouder? Ik lees alleen maar negativiteit jegens de ouders, lijkt mij sterk dat deze hier blij mee zijn. Niet alles hangt of staat met opvoeding.
Caey (13-10-2010 om 14:25)
Mijn zoontje had ook last,iedere keer de zelfde jongens,hun moeder keek gewoon toe,school deed niks, ik bij de moeders geweest met het bericht:iedere dag dat mijn kind last heb van jou kind,heb jij last van mij.Het werkte uitstekend.,ze zijn het gauw beu als ze zelf iedere dag een opdonder krijgen.
Chantal (13-10-2010 om 11:32)
Waar was die groepandere jongeren (12 jaar!) zijn vaak bang dat zij het doelwit worden.Zelfs volwassenen grijpen niet in als er bij de buren wat gebeurt,de gordijntjes gaan dicht.begrijp best dat die anderen niks durfden hoe graag ze misschien wel wilde!ze zijn 12,kinderen dus!geen oordeel tav hun
Iznogoedt (13-10-2010 om 09:46)
De ouders van 13-jarige vooral aanpakken. Een kind word niet als hufter geboren, dat maak je van hem/haar. De groep heeft in deze ook gefaald om te corrigeren. En voor de dader zelf? Misschien is een schandpaal nog zo slecht nog niet om een duidelijk voorbeeld te stellen...
Ann (13-10-2010 om 09:40)
@Michel: Jammer dat je niet beter hebt opgelet dan bij die 'kerels' , dan had je geweten dat 'hooft' niet helemaal goed is. Jongeren hebben wel vaker een blauw oog of een andere (sport) blessure. Have a nice day!! En wie weet ga je ook nog eens als leraar aan de slag (beste stuurlui....)