Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee doden bij ongeluk Philipsdam

Toegevoegd: 13-10-2010, 08.04 uur - Update: 13-10-2010, 17.12 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij een ongeluk op de Philipsdam (N257) bij Bruinisse zijn twee doden gevallen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk vond rond 07.20 uur plaats. Volgens de politie zaten de slachtoffers, een man van 53 jaar en een vrouw van 51 jaar oud, op een motor en kwamen zijn in botsing met een vrachtwagen. Twee ambulances en de traumahelikopter werden gealarmeerd. De helikopter is niet meer ingezet, de slachtoffers waren op slag dood.

De 18-jarige bestuurder van de vrachtwagencombinatie, afkomstig uit de gemeente Rijnwoude, is aangehouden. Hij wordt verhoord. Zijn rijbewijs is ingenomen. Ook werd bij hem een blaastest afgenomen, maar de man had geen alcohol gedronken.

De Philipsdam was tot 12.20 uur geheel afgezet, het verkeer werd omgeleid over de parallelweg. De brandweer werd opgeroepen om te assisteren. Brandweerlieden hebben het ongeluk afgeschermd. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (18-10-2010 om 15:18)
Degenen die direct met eigen ogen de gevolgen van dit zeer trieste ongeluk hebben aanschouwd en daarmee achtervolgd worden raad ik aan om contact op te nemen met slachtofferhulp of huisarts. Niet schromen, gewoon doen, ook de zogenaamde binnenvetters die denken dat ze alles aankunnen!
Zeeuwse (18-10-2010 om 13:56)
Heel veel sterkte voor iedereen die bij dit ongeluk betrokken was en voor de nabestaanden. Heel erg triest dit ongeluk. Hoop dat iedereen dit een plekje zal kunnen geven.
Pascal (15-10-2010 om 22:57)
Ik kan nu pas een reactie plaatsen,moest het verwerken.ik ben als eerste naar de slachtoffers gelopen van de motor,omdat niemand er naartoe wou gaan of kon gaan.maar kon op dat moment helaas al niets meer doen. ik had gehoopt dat ik meer had kunnen doen,sorry.... ik wens de familie veel sterkte toe.
Rian (15-10-2010 om 13:11)
@ Jeanette M. Geen dank Jeanette, ik wilde dat ik meer had kunnen doen dan dat... Als er iets is wat ik voor jullie kan betekenen, mijn naam en telefoonnummer is bekend bij de politie. Jullie zijn geen moment uit m'n gedachten. Heel veel sterkte!
Ikke (15-10-2010 om 09:42)
Wie zegt er dat de vrachtwagen is afgeslagen? Aan de foto's te zien lijkt het eerder dat hij overstak en dat de motorrijders van links(voor hem) over de voorrangsweg reden. Hoe dan ook, het is tragisch.
Jeanette m. (15-10-2010 om 09:12)
@ Rian: Wij, familie van Elly en Kees, hebben je bloemen en kaart gisteren op de plek van het ongeluk gevonden. Wij waren blij verrast en willen je bedanken hiervoor heel heel graag bedanken!
Cookie-instellingen beheren