Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Sloeweg Noord Ritthem

Toegevoegd: 13-10-2010, 16.43 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een ongeluk op de Sloeweg Noord tussen Nieuwdorp en Ritthem zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt. Eén van hen is er ernstig aan toe.


Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 15.35 uur een personenauto en een bestelbusje frontaal met elkaar in botsing. Het busje belandde op zijn zijkant. In eerste instantie gingen de hulpdiensten uit van een beknelling, maar niemand bleek vast te zitten in zijn voertuig.

De gealarmeerde brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd. Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam heeft geholpen met het stabiliseren van de inzittende van het busje. De beide gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is ter plekke een onderzoek begonnen naar de toedracht van het ongeluk. De weg is nog gestremd. Er is een omleidingsroute ingesteld via de Europaweg.

Het ongeluk gebeurde overigens op vrijwel precies dezelfde locatie als waar in april 2008 ook een ernstig ongeluk plaatsvond. Toen kwamen twee vrachtwagens eveneeens frontaal met elkaar in botsing.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (14-10-2010 om 10:47)
Ik rij hier elke dag, zie daar nooit inhaalmanouvres al blijft het wel verleidelijk door mensen die daar 70 blijven rijden, erg irritant. Oplossing is 4 baans doortrekken vanaf Middelburg tot aan de tunnel, stuk veiliger. Dit stuk weg wordt zwaar genoeg belast lijkt me.
Jaap Vergeer (14-10-2010 om 10:24)
Ongelukken op dezelfde plaats: kan dus zijn dat er iets aan de weg mankeert. Hoeft niet de toegestane snelheid te zijn. kan ook aan de ligging vh wegdek liggen, lokaal minder stroef asfalt of wat ook. De wegbeheerders van tegenwoordig reken als de mensen op de site: zal wel te snel gereden zijn.
Groen is 100 (14-10-2010 om 09:31)
Het is zeker te hopen dat het goed komt met beide partijen. Deze weg is een prima weg en de middenstrook is groen ja DUS 100 RIJDEN en NIET 80!!! niets verwarrends aan .....toch
B. (14-10-2010 om 09:29)
De discussie van gevaarlijke weg is weer begonnen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje! Voor de betrokkenen , gewonden sterkte en beterschap!
Iemand (14-10-2010 om 07:08)
Waarom denkt iedereen dat hij/zij heeft ingehaalt, misschien is er iemand wel onwel geworden! je kunt daar niets over zeggen!! jammer genoeg doet idereen dat wel!
Ik (14-10-2010 om 00:36)
@MotoRob: mag ik je even feliciteren met de meest lompe opmerking van gisteren, vandaag en van morgen ook nog wel vermoed ik zo.
Cookie-instellingen beheren