Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vraagt hulp bij zoektocht

Toegevoegd: 13-10-2010, 22.57 uur
De vermiste Farida Zargar uit Spijkenisse
De vermiste Farida Zargar uit Spijkenisse
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Politie Rotterdam-Rijnmond is bezig met een onderzoek naar de vermissing van de 21-jarige Farida Zargar uit Spijkenisse. Aangezien Farida een aantal jaren in Zeeland heeft gewoond en gewerkt, wil de politie graag in contact komen met mensen die meer kunnen vertellen over haar leven in die periode.

Sinds 5 augustus 2010 is de 21-jarige Farida Zargar uit Spijkenisse vermist. Nadat zij die dag omstreeks 17.15 uur haar werk in Spijkenisse verliet, heeft niemand meer iets van haar vernomen. De politie heeft direct nadat de vermissing van Farida werd gemeld een onderzoek ingesteld.


De resultaten van het onderzoek en de binnengekomen tips hebben nog geen duidelijkheid gegeven over waar Farida op dit moment is of wat er met haar gebeurd is. De politie houdt daarom alle opties nog open.

De politie Rotterdam-Rijnmond wil ook graag zicht krijgen op het leven van Farida Zargar ten tijde dat zij in Zeeland woonde. In 2000 is Farida Zargar samen met haar vader en moeder vanuit Rusland naar Nederland gekomen. In datzelfde jaar is haar broertje Milad geboren.

Het gezin heeft in de periode van 2001 t/m 2003 in Burgh Haamstede (gemeente Schouwen-Duiveland) gewoond. Daarna zijn zij naar Herkingen verhuisd en later naar Spijkenisse. In 2008 heeft Farida nog een half jaar bij haar voormalige vriend in Bruinisse gewoond. Fardia werkte vanaf 2004 t/m 2008 bij frietkraam Het Piertje op de Brouwersdam (Noordzee-zijde).

Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die meer weten over de periode dat Farida Zargar samen met haar familie in Zeeland woonde en heeft daarom de volgende vragen:
-Wie kende Farida Zargar of één van haar familieleden?
-Wie kan meer vertellen over de periode dat zij in Zeeland woonde en werkte?
-Hoe was zij als persoon?
-Wat waren haar hobby’s, interesses?
-Met wie ging zij om?
-Wat kunt u vertellen over het gezin Zargar?
-Wie heeft anderszins informatie die van belang kan zijn in verband met het onderzoek naar de verdwijning van Farida?

Heeft u antwoord op (één van) deze vragen, neemt u dan contact op met het onderzoeksteam van de Politie Rotterdam-Rijnmond via telefoonnummer 0800-7444488 of, als u anoniem wilt blijven, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het gaat om onderzoek Zargar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren