Identiteit dode man bekend

Toegevoegd: 13-10-2010, 23.07 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op maandag 11 oktober werd in een woning in de Dortmansstraat in Vlissingen het stoffelijk overschot van een man gevonden.
 
De politie Zeeland is direct een onderzoek gestart en er is inmiddels een T.G.O. gevormd (Team Grootschalig Onderzoek). Inmiddels werken er ruim 20 rechercheurs aan de zaak.

De identiteit van de man was tot nu toe onduidelijk, maar vanavond is bekend geworden dat het lichaam dat is gevonden in de woning in de Dortmansstraat, het lichaam van de 36-jarige Joost van der Linden betreft.

De Zeeuwse politie stelt een onderzoek in naar de omstandigheden waaronder de man om het leven is gekomen en is, om meer te weten te komen over Joost van der Linden, op zoek naar mensen die iets meer over hem kunnen vertellen.

Het gaat de rechercheurs dan met name om de verblijfplaats van Joost en de mensen met wie hij de laatste tijd in contact is geweest. De periode waar de politie vooral op zoek naar is, betreffen de dagen tussen maandag 4 oktober 2010 en maandagavond 11 oktober 2010. Wie weet er dus waar Joost van der Linden verbleef tussen 4 en 11 oktober? En wie weet met wie hij contact heeft gehad in deze periode?

Vandaag heeft sectie plaatsgevonden op het lichaam van Joost van der Linden. Aanvullend onderzoek (bijvoorbeeld toxicologisch onderzoek) moet verdere duidelijkheid geven over de doodsoorzaak.
 
Mensen die denken dat zij iets meer kunnen vertellen, worden verzocht te bellen met het servicecentrum van Politie Zeeland. U wordt dan in contact gebracht met een rechercheur van het T.G.O. Het telefoonnummer waarop u kunt bellen is 0900-8844.

Zie ook:
- 12/10/2010: Politie: 'Doodsoorzaak onbekend'
- 12/10/2010: Dode gevonden in woning Vlissingen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (14-10-2010 om 10:22)
@Jeffrey ik vind het nog al wat om tot deze conclusie te komen. Er moet zo te lezen nog een toxicologisch onderzoek plaatsvinden, wat pas meer duidelijkheid geeft. @Gunst, verhoor kan niet altijd op het moment van onderzoek ter plaatse. Sterkte voor familie en vrienden.
Jeffrey (14-10-2010 om 09:25)
Dat klinkt als moord!
Gunst (14-10-2010 om 09:10)
Van de week las ik in een reactie dat iemand uit de buurt zich gemeld had en info wilde geven, maar dat die persoon weggestuurd werd ???? Hoe kan dat dan of wordt die persoon nu wel serieus genomen???