Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 14-10-2010, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 13-jarige jongen uit de gemeente Veere is aangehouden op verdenking van de mishandeling van de 12-jarige jongen op de Noordweg in Sint Laurens afgelopen maandag. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De 12-jarige jongen fietste op de Noordweg in Sint Laurens naar school toen een groepje jongeren achter hem fietste. Met één jongen uit die groep, een 13-jarige uit de gemeente Veere, ontstond een woordenwisseling. Er volgde een vechtpartij en hierdoor viel de 12-jarige jongen met zijn hoofd op het wegdek en is waarschijnlijk een aantal minuten buiten bewustzijn geweest.


Toen de jongen weer bij kwam is hij verder naar school gefietst waar hij naar de les is gegaan. Hij werd echter onwel en is naar huis gegaan. Hij bleek een middelzware hersenschudding, kapotte mond, losse tanden, blauw oog, en pijn aan zijn jukbeen te hebben opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.ss (17-10-2010 om 19:43)
@onbekende ik ken zelfverdediging maar iemand bont en blauw slaan lijkt me toch niet de bedoeling. tegenwoordig slaan ze er te makelijk op los en dat begint op steeds vroegere leeftijd denk dat ze maar eens hem en de ouders op cursus of psychiater moeten sturen
Cc (17-10-2010 om 17:34)
Ik heb 3 jongens,in die leeftijd,je leert ze zich te beheersen en als 1 van hun een ander bewusteloos sla mogen ze van mij even achter de tralies om na te denken.wat dat met je doet als 13jarige..zo traumatiserend is dat nou ook weer niet zeg. je leert ze wel consequenties te dragen voor acties.
Marijke (17-10-2010 om 11:13)
@ Diana Niet???? dan weet niet waar je over praat.
Henk M (17-10-2010 om 08:55)
Laten we nu maar niet oor- of veroordelen. Wel denk ik dat het vijf voro twaalf is, gelet op dit soort escalaties. Denk een duidelijke taak voor school en gezin. En ouders die hier reageren, bent u PRECIES op de hoogte van wat uw kind doet als hij-zij ergens anders is ??
Diana (16-10-2010 om 23:08)
Een ding weet ik zeker deze jongen (13 jarige) wordt thuis niet mishandeld dus daar ligt het niet aan, en wat die basisschool betreft zo lekker is die ook niet,mijn kind is daar zelfs vol op zn neus gestompt door een juf omdat ze teveel hooi op dr vork had genomen dus zo lekker school is dat niet
Anneke (16-10-2010 om 21:51)
Onbekende: En waarom begon het slachtoffer dan te schelden? Volgens het bericht reed de "dader" eerst tegen het slachtoffer aan met zn fiets - dus wat nou, jezelf verdedigen?!
Cookie-instellingen beheren