Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 14-10-2010, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 13-jarige jongen uit de gemeente Veere is aangehouden op verdenking van de mishandeling van de 12-jarige jongen op de Noordweg in Sint Laurens afgelopen maandag. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De 12-jarige jongen fietste op de Noordweg in Sint Laurens naar school toen een groepje jongeren achter hem fietste. Met één jongen uit die groep, een 13-jarige uit de gemeente Veere, ontstond een woordenwisseling. Er volgde een vechtpartij en hierdoor viel de 12-jarige jongen met zijn hoofd op het wegdek en is waarschijnlijk een aantal minuten buiten bewustzijn geweest.


Toen de jongen weer bij kwam is hij verder naar school gefietst waar hij naar de les is gegaan. Hij werd echter onwel en is naar huis gegaan. Hij bleek een middelzware hersenschudding, kapotte mond, losse tanden, blauw oog, en pijn aan zijn jukbeen te hebben opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Coco (16-10-2010 om 20:45)
Ach durft die goser even hij moet van een of andere agent een flink pak rammel krijgen maar dat mag in deze tijd niet meer wij werden in onze jeugd wel eens flink bij ons nekvel gepakt thuis of is deze jongen er zo een van een zielige jeugd zondag denken ze wie ze maandag kunnen aftuigen zeker
Een boze moeder (16-10-2010 om 11:32)
Natuurlijk, we moeten weer begrip hebben voor de dader. Houdt toch op, wat een onzin! Die kinderen moeten leren dat je problemen niet oplost met geweld en anders de consequenties aanvaarden van hun daden. Al die zachte-ei-mentaliteit heeft ons al genoeg rotjeugd opgeleverd. Straffen!!!
Onbekende (15-10-2010 om 22:58)
Het is zo dat de jongen die geslagen heeft niet de eerste was die begon met slaan. het slachtoffer is begonnen met uitschelden vervolgens gaf hij een klap. de dader die heeft toen de jongen dit aan gedaan dat is nog geen reden maar voor je zelf op komen? dat mag toch wel !
Fleur (15-10-2010 om 22:53)
@ anoniem Het zal ook niet de laatste keer zijn.... Jammer hoor dat je zo'n vooroordeel moet hebben. Geef iemand een stempel en grote kans dat je het bestempelde gedrag terug zult zien. De stempels zit er immers toch al op... Mensen denk na over wat jullie schrijven.
Marijke (15-10-2010 om 22:45)
@ alle mensen die hem zogenaamd kennen en veroordelen. Als je hem kent weet je de rest ook, maar nee alleen negativiteit komen brengen hier! @ alle mensen die denken dat het goed is om een kind van 13 jaar op te sluiten, please think again! Dit kan iedere ouder overkomen Ouders vragen hier niet om
Zeer bezorgde burger (15-10-2010 om 14:38)
Misschien wordt het eens tijd dat we onze kinderen,die toch de volgende beheerders zijn van ons aardklootje,weer gaan opvoeden met normen en waarden,niet met geitewollensokken-ideeen?Een pak rammel als ze het verdienen,zoals deze knul.Ik hoop dat het slachtoffer er weer gauw bovenop komt.
Cookie-instellingen beheren