Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 14-10-2010, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 13-jarige jongen uit de gemeente Veere is aangehouden op verdenking van de mishandeling van de 12-jarige jongen op de Noordweg in Sint Laurens afgelopen maandag. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De 12-jarige jongen fietste op de Noordweg in Sint Laurens naar school toen een groepje jongeren achter hem fietste. Met één jongen uit die groep, een 13-jarige uit de gemeente Veere, ontstond een woordenwisseling. Er volgde een vechtpartij en hierdoor viel de 12-jarige jongen met zijn hoofd op het wegdek en is waarschijnlijk een aantal minuten buiten bewustzijn geweest.


Toen de jongen weer bij kwam is hij verder naar school gefietst waar hij naar de les is gegaan. Hij werd echter onwel en is naar huis gegaan. Hij bleek een middelzware hersenschudding, kapotte mond, losse tanden, blauw oog, en pijn aan zijn jukbeen te hebben opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kimmy (14-10-2010 om 16:07)
Wie zegt er dat de ouders hier wat aan kunnen doen ? iedereen gaat daar maar meteen van uit maar misschien is het wel een lastig kind... conclusies trekken is wel makkelijk als je er niets van weet he ?!!!
Marijke (14-10-2010 om 14:59)
@ Lion Aangepakt wordt hij thuis al regelmatig, wellicht ligt daar de oorzaak!
Condor (14-10-2010 om 14:39)
Misschien verstandiger eerst even af te wachten wie er nu werkelijk het meest schuldig is? Dat staat nog steeds niet vast volgens mij. Misschien was de duw van de 13 jarige wel noodweer? Of toch opzet? Ik weet het niet, maar anderen blijbaar wel?
Marga (14-10-2010 om 14:31)
Mag hopen dat deze 13 jarige flink even aangepakt wordt. Kijken of hij dan nog zo veel spatje heeft. Lekker als dat er nu al in zit.
Kevin (14-10-2010 om 14:02)
Gewoon 370 euro boete geven wegens mishandeling en op laten draaien voor de dokters kosten van het slachtoffer meschien nog een schade vergoeding voor de tijd dat het slachtoffer met pijn rond moet lopen veroorzaakt door de dader en dan niet de ouders er voor op laten draaien maar de dader zelf
Rosa (14-10-2010 om 13:58)
Nu pas opgepakt??? ben benieuwd welke straf hij krijgt, hopelijk wordt het een echte straf en weer geen softe bedoening zoals gesprekken ed. want deze jongen weet heel goed dat hij zulke dingen niet moet doen en doet het toch - straffen dus en daarna heropvoeden en de kosten voor de ouders!!!
Cookie-instellingen beheren