Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (13) opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 14-10-2010, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 13-jarige jongen uit de gemeente Veere is aangehouden op verdenking van de mishandeling van de 12-jarige jongen op de Noordweg in Sint Laurens afgelopen maandag. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De 12-jarige jongen fietste op de Noordweg in Sint Laurens naar school toen een groepje jongeren achter hem fietste. Met één jongen uit die groep, een 13-jarige uit de gemeente Veere, ontstond een woordenwisseling. Er volgde een vechtpartij en hierdoor viel de 12-jarige jongen met zijn hoofd op het wegdek en is waarschijnlijk een aantal minuten buiten bewustzijn geweest.

Toen de jongen weer bij kwam is hij verder naar school gefietst waar hij naar de les is gegaan. Hij werd echter onwel en is naar huis gegaan. Hij bleek een middelzware hersenschudding, kapotte mond, losse tanden, blauw oog, en pijn aan zijn jukbeen te hebben opgelopen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diana (19-10-2010 om 22:49)
Ik bedoel bemoeien met andere gezinnen zijn ze toch goed in daar in dat dorp??? doe er dan wat aan als er zo zeker is dat hij mishandelt wordt! zn moeder is ie al kwijt dus als ie ook nog wordt mishandelt wordt het tijd dat iemand hem en zn zusje helpt he!!! verder einde discussie!!! groetjes!
Diana (19-10-2010 om 22:47)
Nee ik weet het niet beter mr ik heb 3 jr mogen meegenieten van dat geweldige dorp daar en ik heb genoeg gezien en gehoord in die tijd!! en wat de juf betreft ik heb zeker mn maatregelen getroffen! en als K wordt mishandelt dan snap ik niet dat er niet ingegrepen wordt!
Diana (19-10-2010 om 22:34)
@marijke als je goed leest zeg ik niet dat hij NOOIT geen klap van zn vader krijgt maar dat hij NIET mishandelt wordt!! ik zal de laatste zijn die ontkent dat hij regelmatig een tik krijg mr wees eerlijk zo lieffie is hij ook niet dus kan best begrijpen dat zn vader m soms een oplawaai verkoop.
Marijke (19-10-2010 om 18:27)
Nogmaals @ Diana, Het kan natuurlijk ook zijn dat bij jou de definitie mishandeling anders is dan die van mij. Straf krijgt mijn dochter van 12 ook maar dan wel zonder geweld. En als je hem zo goed kent zeg dan niet dat dat niet ter sprake is.
Marijke (19-10-2010 om 18:22)
@ Diana, Blijkbaar ken je ze nogal goed maar toch niet goed genoeg. En dat van de juf had je al vermeldt hoor. Als dat mijn kind was geweest had ik zeer zeker maatregelen genomen. Maar wat betreft de thuissituatie weet je het blijkbaar beter dus weinig zinvol hier een discussie met jou aan te gaan.
Diana (18-10-2010 om 16:55)
@marijke nee NIET! straf JA voldoende maar mishandelt?? nee niet!! en ach nogmaals ze leren het op de basisschool daar van de juf zelf he!!! het zogenaamde goede voorbeeld die je kind een zwaargekneusde neus slaat moet kunnen allemaal, maar als een vader zn zoon straft is het mishandeling??