Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Reconstructie misdrijf Renesse

Toegevoegd: 14-10-2010, 13.17 uur
Door: Omroep Zeeland
RENESSE - Woensdag wordt in Renesse een grote reconstructie gehouden. Aanleiding is een misdrijf in de nacht van 26 augustus. Toen werd in een sloot aan de Hogezoom een bewusteloos meisje gevonden.


Afgesloten
De reconstructie duurt van 18.00 uur ‘s avonds tot 6.00 uur de volgende ochtend. De Hogezoom en omgeving worden afgesloten voor het verkeer. Omwonenden moeten binnen blijven. De reconstructie moet de politie meer inzicht geven in wat er gebeurd is. Getuigen zullen ter plekke vertellen wat zij gezien hebben.

Verdachte
Het slachtoffer is een 17-jarig meisje uit Duitsland. Zij heeft aan de politie verteld dat de dader haar heeft geprobeerd te wurgen. Al vrij snel werd een verdachte aangehouden in deze zaak. Een man uit het Duitse Essen. Hij wordt verdacht van poging tot moord en aanranding. Op 2 december komt de man voor de rechtbank in Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (14-10-2010 om 21:53)
Goed zo en dan maar hopen dat de rechter hem gelijk achter de trailis voor de komende 25 jaar maar dat zal wel niet hier in nederland
Cookie-instellingen beheren